sector / Zorg & Maatschappij.

WIJ ZIJN EIGENWIJS ÉN FLEXIBEL

Zorgvuldige vastgoedoplossingen voor de zorg van morgen

 

Of het nou gaat om de care of de cure zorg, Objectum heeft de kennis om de zorgvraag te vertalen naar een vastgoedopgave. Wij begrijpen de zorg en denken actief mee met het zorgproces én de cliënt. Wij zijn flexibel in de plannen en zetten het proces voorop. Deze flexibiliteit realiseren wij ook zo goed mogelijk in de toekomstige huisvesting, om aan de vraag van de toekomst te kunnen voldoen.

Optimale huisvesting voor welzijn en zorg

 

Een goede huisvesting heeft een erg grote invloed op het welzijn van de gebruiker. Als zorginstelling bent u daarom ook erg gebaat bij een goede huisvesting, maar wat maakt een huisvesting nou goed. Bij Objectum zijn wij bekend met deze vraag en hebben daar veel ervaring in. Wij kunnen u volledig ontzorgen in de zoektocht naar de ideale huisvesting, of dat nou de inrichting, verbouw, nieuwbouw is of een combinatie. Objectum ontzorgt en faciliteert zodat u zich volledig op uw kerntaken kunt richten. 

Samenwerking met Propos

 

Door het aangaan van een strategische samenwerking bundelen Propos en Objectum de krachten, waarmee wij opdrachtgevers een totaalpakket aanbieden en nog beter kunnen voorzien van huisvestingsadvies. Van strategisch vastgoedvraagstukken, scenario- en risicoanalyses en ontwikkelingsstrategieën tot het management van het gehele ontwerp- en bouwproces. Kortom, de ideale partner voor bestuurders en vastgoedafdelingen in de zorg. Lees hier het artikel.

Projecten binnen deze sector.

Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
Merem - Hilversum

Merem Medische Revalidatie (Merem) is een plek waar letterlijk alle ruimte is om te revalideren voor kinderen, jongeren en volwassenen.  Het is een prachtig groen terrein midden in de natuur. 

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
Forum - Tilburg

Forum Reeshof is een gezamenlijke ontwikkeling van woningcorporatie WonenBreburg met commercieel projectontwikkelaar Van der Weegen Bouwontwikkeling.

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement
VSO Steenwijklaan - Den Haag

Voor twee Voortgezet Speciaal Onderwijs organisaties, De Piramide (VSO cluster 3: kinderen met een lichamelijke beperking en/of langdurig zieke kinderen) en de Cor Emousschool (VSO cluster 2: kinderen met een beperking op het gebied van spraak, taal, auditieve verwerking en gehoor en kinderen met een stoornis in het autistische spectrum) was nieuwe huisvesting nodig.

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
SOMT University of Physiotherapy - Amersfoort

Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT), de vervolgopleiding voor fysiotherapeuten tot manueel therapeuten, zocht uitbreiding van haar onderwijshuisvesting. In een ultra kort traject van 9 maanden en in intensieve samenwerking met de opdrachtgever, is een naburig bedrijfspand omgebouwd tot nieuwe onderwijslocatie. 

Bekijk project
Huisvestingadvies \ Bouw- & Projectmanagement
Pathan - Rotterdam

Pathan is een zelfstandige onderneming die gehuisvest is op de 12e verdieping van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Dit betekent dat elke verbouwing binnen de kaders van het bestaande gebouw dient plaats te vinden en geen bedreiging mag zijn van het primaire proces van het ziekenhuis (cure). Elke verbouwing dient daarom tot in detail te worden voorbereid en ter goedkeuring te worden voorgelegd.

Bekijk project
Bekijk alle projecten