sector / Transformaties.

WIJ DENKEN BUITEN DE KADERS

Creatieve transformaties voor een duurzame toekomst

In de sector van transformaties gaan wij verder dan conventionele benaderingen. Wij herontwikkelen prachtige locaties met een vooruitziende blik en een aandacht voor hun erfgoed. Met een focus op duurzaamheid en flexibele huisvestingsoplossingen, stellen wij vlekkenplannen op en coördineren het ontwerp. Onze verhuiscoördinatie en procesmanagement garanderen een naadloze overgang naar de vernieuwde omgeving.

Verfrissende transformaties met een blik op de toekomst

In de sector van transformaties daagt ons team de conventies uit door buiten kaders te denken. Wij verjongen en vernieuwen. Onze aanpak omvat het opstellen van vlekkenplannen en ontwerpcoördinatie voor flexibele huisvestingsoplossingen. Met grondige verhuiscoördinatie en procesmanagement streven wij naar een naadloze transformatie van uw ruimte naar iets buitengewoons.

Projecten binnen deze sector.

Planontwikkeling
Joan Muyskenweg - Amsterdam

Bij het transformatieproject aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam zijn 191 appartementen gerealiseerd. Het voormalige kantoorpand aan de rand van de Amstel bestond voorheen uit vier gebouwen, welke zijn getransformeerd naar twee appartementencomplexen. 

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
SOMT University of Physiotherapy - Amersfoort

Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT), de vervolgopleiding voor fysiotherapeuten tot manueel therapeuten, zocht uitbreiding van haar onderwijshuisvesting. In een ultra kort traject van 9 maanden en in intensieve samenwerking met de opdrachtgever, is een naburig bedrijfspand omgebouwd tot nieuwe onderwijslocatie. 

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
Linea Nova - Rotterdam

Linea Nova is een herontwikkeling van het voormalige warenhuis Ter Meulen op de hoek van de Lijnbaan en het Binnenwegplein in het winkelhart van Rotterdam.

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
Den Hoet - Utrecht

Vlakbij het centrum van de woonwijk Leidsche Rijn, ten westen van Utrecht, ligt de historische boerderij Den Hoet. Op deze ontwikkellocatie staan vier opstallen waarvan er drie ontwikkeld worden tot zorgwoningen.

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement
Muntplein - Amsterdam

Wie kent het niet: het populaire en altijd drukke Muntplein in hartje Amsterdam. Het monumentale pand werd in 1894-1895 gebouwd naar ontwerp van H.P. Berlage en door de jaren heen is het gebouw diverse keren verbouwd. Het was dan ook een droom om mee te werken aan de transformatie van de kantoorruimte naar 16 luxe appartementen!

Bekijk project
Bekijk alle projecten