sector / Retail & Leisure.

Frisse perspectieven en innovatieve aanpak in de retail

Soepele transitie van initiatief tot oplevering in retail en leisure

In retail en leisure, staat onze expertise garant voor een zorgeloze verhuizing en doeltreffende routing. Met een focus op klantbeleving en de aantrekkingskracht van leisure, begeleiden wij het project van initiatief tot en met oplevering. Onze afbouwcoördinatie en contractbeheer vormen de basis voor een gestroomlijnde uitvoering. We streven naar een turnkey-overeenkomst die bezoekers moeiteloos faciliteert.

Verhoog de bezoekerservaring in retail en leisure

In de sector retail en leisure leggen we de nadruk op het faciliteren van bezoekers en het verhogen van de aantrekkingskracht. Onze projectmanagementaanpak omvat zorgeloze verhuizingen en efficiënte routing, gevolgd door gedegen afbouwcoördinatie. Met een focus op klantbeleving, bieden we maatwerk in contractbeheer en turnkey-overeenkomsten. Vanaf initiatief tot oplevering streven we naar een omgeving waarin bezoekers moeiteloos worden gefaciliteerd.

Projecten binnen deze sector.

Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
Leisure Plot Hart van Zuid Rotterdam

Hart van Zuid is een ambitieus gebiedsontwikkeling dat tot doel heeft om Rotterdam Zuid te transformeren tot een bruisend stadscentrum waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen. 

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
Metrostation Zuidplein - Rotterdam

Hart van Zuid werkt aan een bruisend stadscentrum voor Rotterdam Zuid. Een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen.

 

Bekijk project
Planontwikkeling
Binck City Park - Den Haag

In de transformatie van de Binckhorst, een voormalig industriegebied in Den Haag, naar een gemengd woon- en werkgebied, worden op de locatie van het voormalige luchtmachtgebouw vier woongebouwen met commerciële ruimtes gerealiseerd. Deze ontwikkeling in de Binckhorst maakt gebruik van een pilot van de Omgevingswet.

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement
Port City Hub - Amsterdam

Port City Hub vertegenwoordigt een nieuwbouwproject voor een hotel gelegen langs de rijksweg in Amsterdam. Met een totaal van ongeveer 600 goed uitgeruste hotelkamers belooft dit hotel een grootschalige accommodatie voor Amsterdam.

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
GROEI! - Amsterdam

In Amsterdamse wijk Overamstel verrijst de komende jaren een van de meest groene mixed-use gebouwen van Nederland, GROEI!. 

Bekijk project
Bekijk alle projecten