sector / Kantoren.

Dynamnische werkomgevingen in balans brengen

Optimaliseer de werkomgeving voor productiviteit

In de kantooromgeving richten wij ons op het creëren van een gezonde werkomgeving met een juiste balans tussen rust, ruis en reuring. Wij stellen vlekkenplannen op die de optimale indeling van de ruimte waarborgen. Met doelgerichte ontwerpcoördinatie zorgen wij voor een naadloze integratie van de visie. Onze verhuiscoördinatie garandeert een vlekkeloze transitie naar de vernieuwde werkplek.

Optimaliseer de werkomgeving met oog voor balans en efficiënte werkprocessen

In de kantoorsector staan wij klaar om een gezonde werkomgeving te realiseren, met een scherp oog voor de juiste balans. Wij gaan verder dan het opstellen van vlekkenplannen en bieden gedegen ontwerpcoördinatie voor een effectieve inrichting. Met vakkundige verhuiscoördinatie zorgen wij voor een vlotte overgang naar de vernieuwde kantoorruimte. Bovendien streven wij naar het verbeteren van de werkprocessen, zodat uw organisatie optimaal kan presteren in deze vernieuwde omgeving.

Projecten binnen deze sector.

Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
GROEI! - Amsterdam

In Amsterdamse wijk Overamstel verrijst de komende jaren een van de meest groene mixed-use gebouwen van Nederland, GROEI!. 

Bekijk project
Planontwikkeling
One Milky Way - Den Haag

One Milky Way is één van de projecten die VORM in de Binckhorst realiseert. Het project omvat drie componenten: een woontoren van ongeveer 70 meter hoog, een laagbouwsectie die wordt uitgevoerd met behulp van Cross Laminated Timber (CLT), en een vijflaagse parkeergarage gelegen achter de laagbouw. 

Bekijk project
Huisvestingadvies
Nuffic - Den Haag

Nuffic, de Nederlandse organisatie voor samenwerking in het hoger onderwijs, is gehuisvest in het voormalige hoofdkantoor van de PTT in Den Haag. Het pand was in het begin van de 90’er jaren voor Nuffic verbouwd, maar sloot bijna 15 jaar later niet meer aan bij de cultuur en ambitie van de organisatie.

Bekijk project
Huisvestingadvies \ Bouw- & Projectmanagement
Pathan - Rotterdam

Pathan is een zelfstandige onderneming die gehuisvest is op de 12e verdieping van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Dit betekent dat elke verbouwing binnen de kaders van het bestaande gebouw dient plaats te vinden en geen bedreiging mag zijn van het primaire proces van het ziekenhuis (cure). Elke verbouwing dient daarom tot in detail te worden voorbereid en ter goedkeuring te worden voorgelegd.

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
Leidsche Rijn Centrum - Utrecht

In Utrecht Leidsche Rijn werd druk toegewerkt naar de oplevering van het gehele centrum in 2018. Hoogtepunt van 2017 was zeker het feit dat de verkoop een doorslaand succes was. De verkoop van de appartementen in verschillende bouwblokken waren vrijwel allen binnen een week rond!

Bekijk project
Bekijk alle projecten