nieuws / Objectum & Propos bundelen krachten.

Objectum & Propos bundelen krachten

Door het aangaan van een strategische samenwerking bundelen Propos en Objectum de krachten, waarmee wij opdrachtgevers een totaalpakket aanbieden en nog beter kunnen voorzien van huisvestingsadvies. Van strategisch vastgoedvraagstukken, scenario- en risicoanalyses en ontwikkelingsstrategieën tot het management van het gehele ontwerp- en bouwproces. Kortom, de ideale partner voor bestuurders en vastgoedafdelingen in de zorg.
 

Propos & Objectum - dé ideale zorgvastgoedpartner voor zorgorganisaties en woningbouwcorporaties 

Alles onder één dak
De krachten van Propos en Objectum vullen elkaar naadloos aan. Wij kunnen nu onze opdrachtgevers nóg beter adviseren en ontzorgen. Propos is een zorgvastgoedspecialist, met kennis van vastgoed voor de zorg in de volle breedte. Tel daar de expertise van Objectum op het gebied van bouwmanagement bij op en we bieden opdrachtgevers een totaalpakket voor zorggerelateerde vastgoedvraagstukken. Naast advisering en procesmanagement behoren eigen ontwikkelopgaven ook tot de mogelijkheden. Kortom, advies van A-Z, alles onder één dak. 

Over Propos
De complexe werelden van zorg en vastgoed komen samen bij Propos, hét adviesbureau voor al uw zorggerelateerde vastgoedvraagstukken en huisvestingsprojecten. Of het nu een corporatie, zorgorganisatie of commerciële ontwikkelaar betreft, het realiseren van huisvesting waar zorg wordt geboden en wordt gewoond is een specialisme op zich. Propos kent beide werelden en brengt dit samen voor het beste resultaat. Zo hoeft u nergens anders aan te denken dan aan het eindresultaat: die fijne nieuwbouw voor de bewoners, of de verbouwing waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst. Vind hier meer informatie over Propos.