sector / Woningbouw.

Wij zijn betrokken en denken met u mee

Een ontwerpteam bestaat vaak uit een combinatie van verschillende partijen, zoals een architect, installatieadviseur, constructeur, bouwkostenmanager en andere specialisten. Wij zorgen ervoor dat alle partijen succesvol samenwerken en de gebruiker centraal stellen in het ontwerpproces. Onze toegewijde bouwmanagers controleren de resultaten en verzorgen het risicomanagement. Zodat opdrachtgevers het overzicht houden en een informed decision kunnen nemen.

Voor zowel hoogbouw als grondgebonden woningen kunt u bij Objectum terecht. De vraag naar kwalitatieve woningen is groot. Wij sturen adviseurs en architecten aan en versoepelen het proces en werken samen om woongebouwen te creëren waar wij trots op zijn!

Projecten binnen deze sector.

Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
De Bongerd Oeverzone - Amsterdam

Woonwijk De Bongerd ligt in Amsterdam Noord op een steenworp afstand van het voormalige NDSM terrein. Stadsdeel Noord ontwikkelt zich tot een hoogwaardige woonwijk met veel nieuwe voorzieningen. In woonwijk de Bongerd worden in fases ca. 1.350 woningen gebouwd. 

 

Bekijk project
Planontwikkeling
Binck City Park - Den Haag

In de transformatie van de Binckhorst, een voormalig industriegebied in Den Haag, naar een gemengd woon- en werkgebied, worden op de locatie van het voormalige luchtmachtgebouw vier woongebouwen met commerciële ruimtes gerealiseerd. Deze ontwikkeling in de Binckhorst maakt gebruik van een pilot van de Omgevingswet.

Bekijk project
Planontwikkeling \ Huisvestingadvies \ Bouw- & Projectmanagement
De Bongerd Steigers - Amsterdam

Woonwijk De Bongerd ligt in Amsterdam Noord op een steenworp afstand van het voormalige NDSM terrein. Stadsdeel Noord ontwikkelt zich tot een hoogwaardige woonwijk met veel nieuwe voorzieningen.

Bekijk project
Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
GROEI! - Amsterdam

In Amsterdamse wijk Overamstel verrijst de komende jaren een van de meest groene mixed-use gebouwen van Nederland, GROEI!. 

Bekijk project
Planontwikkeling
One Milky Way - Den Haag

One Milky Way is één van de projecten die VORM in de Binckhorst realiseert. Het project omvat drie componenten: een woontoren van ongeveer 70 meter hoog, een laagbouwsectie die wordt uitgevoerd met behulp van Cross Laminated Timber (CLT), en een vijflaagse parkeergarage gelegen achter de laagbouw. 

Bekijk project
Bekijk alle projecten