project / Forum - Tilburg.

ZORG & MAATSCHAPPIJ, RETAIL & LEISURE, WONINGBOUW .

Bouw- & Projectmanagement Planontwikkeling

Taken objectum.

Procesmanagement Projectmanagement Directievoering en toezicht Planontwikkeling Kosten-baten analyses Contractvorming Aanbesteding Ontwerpmanagement Vergunningaanvragen Technisch projectmanagement Afbouw coƶrdinatie Kopers- en huurders-begeleiding
KERNGEGEVENS.
LOCATIE Tilburg
OMVANG 240 woningen (huur-, koop- en zorgsector) | 3.750 m2 commerciƫle ruimten | 2.650 m2 zorg (gezondheidscentrum) | Ondergrondse parkeerkelder (198 plaatsen) | Stedelijk plein.
VOORBEREIDINGSTIJD 2008 - 2011
UITVOERINGSTIJD 2011 - 2015
BETROKKEN PARTIJEN.
OPDRACHTGEVER Stichting WonenBreburg (i.s.m. Van der Weegen Bouwontwikkeling)
AANNEMER Huybregts-Relou / Van Helvoirt Groenprojecten
ARCHITECT Bedaux de Brouwer Architecten, De Architectenwerkgroep & MTD Landschapsarchitecten
CONSTRUCTEUR Bartels Ingenieursbureau
INSTALLATIEADVISEUR Royal HaskoningDHV
OVER DIT PROJECT.

Forum Reeshof is een gezamenlijke ontwikkeling van woningcorporatie WonenBreburg met commercieel projectontwikkelaar Van der Weegen Bouwontwikkeling. Het project bestaande uit huur- en koopappartementen, commerciële ruimten, kinderdagverblijf en zorgcentrum, wordt het 2e centrum van de wijk Reeshof. Het project gelegen in de Tilburgs Vinexwijk Reeshof aan de spoorlijn Tilburg – Breda, bestaat uit een vijftal blokken gegroepeerd rondom een openbaar plein. Onder de bouwblokken en het plein ligt een ondergrondse parkeergarage voor bewoners. Het strenge stedenbouwkundig model en de ambitieuze architectuur moeten het door gebouwen omsloten plein tot een huiskamer voor de bewoners maken. WonenBreburg is eigenaar van twee van de blokken met huurappartementen, de kinderopvang en het zorgcentrum rondom een gesloten atrium.

leer meer van onze projecten kennen

SAMEN EEN
PROJECT
STARTEN?

Neem contact op