project / Hondenkennels dierentehuis Stevenshage - Leiden.

ZORG & MAATSCHAPPIJ .

Bouw- & Projectmanagement Huisvestingadvies Planontwikkeling

Taken objectum.

Procesmanagement Directievoering en toezicht Planontwikkeling Technisch projectmanagement
KERNGEGEVENS.
LOCATIE Leiden
OMVANG 600 m2
VOORBEREIDINGSTIJD 2020 – 2021
UITVOERINGSTIJD 2021 - 2022
BETROKKEN PARTIJEN.
OPDRACHTGEVER Stichting Dierentehuis Stevenshage
ARCHITECT Objectum
INSTALLATIEADVISEUR Galjema
OVER DIT PROJECT.

Objectum heeft Dierentehuis Stevenshage een full service pakket aangeboden. Na een haalbaarheidsstudie waarin de mogelijkheden op gebied van ruimtelijke ordening en financiën inzichtelijk zijn gemaakt heeft Objectum ook het ontwerp en de aanvraag van de bouwvergunning verzorgd.

Objectum treedt op als gedelegeerd opdrachtgever, neemt het voortouw in de aannemersselectie en zal de directievoering tijdens de bouwperiode ter hand nemen.

In 2014 is de nieuwbouw van Dierentehuis Stevenshage in gebruik genomen. Destijds zijn de hondenkennels, die in de vroege jaren 90 zijn gebouwd, ongemoeid gelaten. Inmiddels zijn de eisen ten aanzien van het opvangen van dieren aangescherpt en vragen ook honden om omgeving waarin het klimaat beheerst kan worden. Over de bestaande kennel wordt een nieuw dak gebouwd en de ruimte wordt voorzien van een nieuwe warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast wordt en onder hetzelfde dak ook een trainingsruimte voor honden.

In het kader van MVO en teambuilding heeft een groep collega's in het voorjaar van 2023 de inrichting van de trainingsruimte onder handen genomen. De wanden zijn gesausd en twee kasten zijn ontworpen en in elkaar geschroefd.

leer meer van onze projecten kennen

SAMEN EEN
PROJECT
STARTEN?

Neem contact op