dienst / Bouw- & Projectmanagement.

Gerelateerde dienstverlening.

Projectmanagement Ontwerpmanagement Kostenmanagement Risicobeheersing Aanvraag vergunningen Verzorgen (EU)-aanbesteding Aanvraag en contracteringadviseurs & bouwbedrijven Afbouwcoördinatie Aannemingsovereenkomsten Kopers- en huurdersbegeleiding Directievoering en toezicht Aanvraag + contractering van adviseurs en bouwbedrijven
Een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet


Tijdens het bouwmanagement en procesmanagement coördineren we het bouwproces van begin tot eind. We beginnen weliswaar met het geven van advies, maar we maken het project samen met onze opdrachtgevers en overige betrokken partijen waar. Dat vinden we belangrijk. Wij organiseren het project en sturen, informeren, coördineren en betrokken partijen. Om zo tot een integraal ontwerp te komen dat aan al uw wensen voldoet. Met als resultaat? Een project dat wordt gerealiseerd binnen budget en planning volgens de samen vastgestelde criteria.

Samenwerking = key


Het voornaamste doel tijdens bouw- en procesmanagement is een organisatie optimaal te laten presteren. Hiervoor is het belangrijk dat de partijen elkaar respecteren en motiveren. Met andere woorden: een gouden match zijn. Tijdens het bouw- en procesmanagement beoordelen we dan ook hoe partijen met elkaar samenwerken en elkaar aanvullen en komen tot oplossingen die meer zijn dan de optelling van afzonderlijke inbrengen.

Een bouwteam bestaat uit een combinatie van veel partijen. De architect, constructeur, installatieadviseur, bouwkostenmanager en vele andere specialisten werken samen aan het ontwerp. Objectum richt zich bij bouwmanagement op al deze partijen. Als bouwprojectmanagers bewaken wij het proces zodanig dat uw bouwwerk binnen de gestelde randvoorwaarden wordt gerealiseerd. Ook organiseren wij tijdens het bouw- en procesmanagement de communicatie, controleren we de resultaten en verzorgen we het risicomanagement. Dit allemaal zodat de opdrachtgever het overzicht houdt en een informed decision kan nemen om de richting van het vervolgtraject te bepalen.

Projecten met deze dienst.

Planontwikkeling \ Bouw- & Projectmanagement
Kruisvaartkade

Vlak bij de Utrechtse binnenstad, tussen de Kruisvaart en het spoor, ligt het voormalig EKP-terrein én de voormalige locatie van skatepark The Yard. Hier komt de nieuwe bruisende stadswijk Kruisvaartkade. 

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
Leisure Plot Hart van Zuid Rotterdam

Hart van Zuid is een ambitieus gebiedsontwikkeling dat tot doel heeft om Rotterdam Zuid te transformeren tot een bruisend stadscentrum waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen. 

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
De Bongerd Oeverzone - Amsterdam

Woonwijk De Bongerd ligt in Amsterdam Noord op een steenworp afstand van het voormalige NDSM terrein. Stadsdeel Noord ontwikkelt zich tot een hoogwaardige woonwijk met veel nieuwe voorzieningen. In woonwijk de Bongerd worden in fases ca. 1.350 woningen gebouwd. 

 

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement \ Planontwikkeling
Metrostation Zuidplein - Rotterdam

Hart van Zuid werkt aan een bruisend stadscentrum voor Rotterdam Zuid. Een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen.

 

Bekijk project
Bouw- & Projectmanagement
Stadhuis - Zoetermeer

In het Zoetermeerse Stadshart pronkt het Stadhuis aan het grote plein. Diverse horecagelegenheden komen en gaan, maar het Stadhuis blijft staan. Maar dan wel met een nieuwe gevel en 1500m2 aan renovatie. 

Bekijk project
Bekijk alle projecten