— WERKEN BIJ OBJECTUM —

Op zoek naar een uitdagende en plezierige baan?

I

Waar zie jij jezelf?

Ben je op zoek naar een uitdagende en plezierige baan? Kunnen we met je lachen? Vind je je werk belangrijk, maar de omgang met je collega’s minstens zo belangrijk? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Werken bij Objectum betekent samenwerken met enthousiaste collega’s, zelfstandigheid en projectverantwoordelijkheid. Je zult meedraaien in een dynamisch team van breed opgeleide professionals. Als bouwmanager is geen dag hetzelfde. ’s Ochtends woon je een bouwvergadering bij, terwijl je ’s middags met een helm op de bouwplaats staat om te kijken hoe je project ervoor staat. Durf jij de uitdaging aan?

Wij werken voor een groot scala aan opdrachtgevers en voelen ons altijd persoonlijk betrokken bij en verantwoordelijk voor hun projecten. Denk daarbij aan ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, gemeentes en scholen. 

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Objectum betekent veel verantwoordelijkheid en zelfstandig projecten oppakken. Wordt er dan alleen maar gewerkt? Welnee! Naast het werk drinken we graag een drankje met elkaar, hebben een BBQ in de zomer, een kerstdiner in de winter, gaan op citytrip, organiseren diverse teamuitjes en bezoeken projecten. Zo voel je je snel bij ons thuis. Wist je dat we ter gelegenheid van ons vijftienjarige bestaan onze eigen Escape Room hebben gebouwd? Check het in de video hiernaast!

I

Vacatures

bouwprojectmanager

Vacature Bouwprojectmanager

Voor deze vacature bouwprojectmanager zijn we op zoek naar gemotiveerde Bouw Projectmanagers (zowel starter als ervaren) die zichzelf willen ontwikkelen en deel willen uitmaken van een leuk team.

Ben je op zoek naar een uitdagende en plezierige baan? Vind je je werk belangrijk, maar de omgang met je collega’s minstens zo? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken!