— WERKEN BIJ OBJECTUM —

Op zoek naar een uitdagende en plezierige baan?

Waar zie jij jezelf?

Ben je op zoek naar een uitdagende en plezierige baan? Kunnen we met je lachen? Vind je je werk belangrijk, maar de omgang met je collega’s minstens zo belangrijk? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Werken bij Objectum betekent samenwerken met enthousiaste collega’s, zelfstandigheid en projectverantwoordelijkheid. Je zult meedraaien in een dynamisch team van breed opgeleide professionals. Als bouwmanager is geen dag hetzelfde. ’s Ochtends woon je een bouwvergadering bij, terwijl je ’s middags met een helm op de bouwplaats staat om te kijken hoe je project ervoor staat. Durf jij de uitdaging aan?

Wij werken voor een groot scala aan opdrachtgevers en voelen ons altijd persoonlijk betrokken bij en verantwoordelijk voor hun projecten. Denk daarbij aan ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, gemeentes en scholen. 

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Objectum betekent veel verantwoordelijkheid en zelfstandig projecten oppakken. Wordt er dan alleen maar gewerkt? Welnee! Naast het werk drinken we graag een drankje met elkaar, hebben een BBQ in de zomer, een kerstdiner in de winter, gaan op citytrip, organiseren diverse teamuitjes en bezoeken projecten. Zo voel je je snel bij ons thuis. Wist je dat we ter gelegenheid van ons vijftienjarige bestaan onze eigen Escape Room hebben gebouwd? Check het in de video hiernaast!

Vacatures

bouwprojectmanager

Vacature Bouwprojectmanager

Jij hebt ambitie, vindt je werk belangrijk en werkt graag aan uitdagende projecten om Nederland een stukje mooier te maken.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde ervaren Bouw Projectmanager die naast zijn of haar bijdrage aan de vastgoedmarkt van Nederland ook ambitie heeft om zichzelf te ontwikkelen en deel wil uitmaken van een enthousiast team.