Trots op onze bouwprojecten

Bouwprojecten met karakter

Onze bevlogen adviseurs begeleiden opdrachtgevers bij hun ontwikkelvraagstukken. Wij verbinden en coördineren alle betrokken partijen binnen het bouwproces met elkaar. Optimale samenwerking is hierbij de sleutel tot succes. Het resultaat moet immers beter zijn dan elke inbreng apart. Ons diverse portfolio bevat projecten van woningbouw, onderwijs en kantoren tot retail, zorg & maatschappij en transformaties. Op deze pagina meer informatie over de verschillende bouwprojecten waaraan wij hebben meegewerkt.

Breed opgeleide adviseurs

Het bouwproces wordt door veel factoren beïnvloed. Er zijn randvoorwaarden, interne en externe factoren en risico’s verbonden aan elk bouwproject. De ‘uitdrukking meerdere wegen leiden naar Rome’ was dan ook zelden zo toepasselijk. Maar wat is de goede weg? En hoe weten we zeker dat het resultaat beter wordt dan dat het was? Dit is waar onze veelzijdige adviseurs komen kijken. Wij zijn eigenwijs, zien kansen en benoemen risico’s. Dit allemaal met één doel voor ogen: het resultaat moet altijd beter worden dan elke inbreng apart. Met middelmatigheid nemen we geen genoegen. Wij sturen, coördineren, beheersen en bewaken het proces van begin tot eind. Zodanig dat uw bouwwerk binnen de gestelde randvoorwaarden wordt gerealiseerd. Kortom, een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet. En bovendien een bouwproject waar wij trots op kunnen zijn.

Divers portfolio

Ons portfolio aan projecten geeft de diversiteit van onze werkzaamheden weer. Wij hebben bouwprojecten binnen verschillende disciplines. Woningbouwprojecten zijn vaak in opdracht van grote corporaties, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen huur- en koopwoningen, maar ook sociale huur en vrije sector. In de categorie Onderwijs staan projecten in opdracht van scholen, waarbij het de uitdaging is om een huisvesting te creëren die bij de organisatie past. Hetzelfde geldt voor winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen en kantoorpanden.

Duurzaamheid & sociale impact

De herbestemming en verduurzaming van bestaand vastgoed wordt steeds belangrijker binnen de vastgoedmarkt. Hierdoor krijgen transformaties een prominentere rol bij bouwprojecten. Het draait tegenwoordig lang niet meer alleen om nieuwbouw. Steeds vaker staat de manier waarop vastgoed geëxploiteerd en onderhouden kan worden centraal. Ook Circulair bouwen neemt een steeds belangrijkere plek in bij bouwprojecten, waarbij het efficiënter gebruik maken van beschikbare grondstoffen en materialen de kern vormt.

Bouwprojecten in beeld 

Regelmatig sturen we onze filmmaker op pad om onze mooiste bouwprojecten vast te leggen. Bewegend beeld zegt immers meer dan duizend woorden, nietwaar? Bekijk hier al onze video’s.