ONS TEAM

Even voorstellen. Sinds Objectum in 2002 gestart is, zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vitaal bedrijf met 12 man  sterk (een aantal al vanaf het begin) en een zeer uitgebreid en divers portfolio.

Lex van Dop

Over Lex
“Niet van mij maar van Gandhi: Slechts diegene mag slopen die iets beters kan bouwen.”

Functie: Projectmanager 

In 2002 ben ik als zelfstandig ondernemer met Objectum begonnen. Naast mijn werkzaamheden als directeur ben ik zelf nog steeds actief bij projecten betrokken. Vanwege mijn lange ervaring met complexe processen en grote projecten, ligt het zwaartepunt van mijn werkzaamheden op het gebied van planontwikkelingen en herontwikkelingen van stedelijke gebieden.

Wat mij motiveert

Ik heb eens gelezen dat onze beschaving berust op middelmaat. Omdat ons bouwproces door zo veel factoren wordt beïnvloed, bestaat altijd het gevaar dat het eindresultaat inderdaad middelmatig zal zijn. Wat mij motiveert, is om met alle betrokkenen in het bouwproces, zowel opdrachtgever, architect, adviseur, bouwer en overheid, het maximale resultaat te halen. Dat mag nooit middelmatig zijn, maar moet altijd beter worden dan het was.

Rik Pronk

Over Rik
“De samenwerking met kundige mensen aan de bouwopgaven van morgen is wat mij uitdaagt.”

Functie: Projectmanager

Sinds 2003 ben ik werkzaam als projectmanager en huisvestingsadviseur bij Objectum. Binnen Objectum houd ik mij vooral bezig met huisvestingsadvies, procesmanagement en planontwikkeling. Met mijn ervaring als architect ben ik ook actief betrokken bij de directievoering. Naast het inhoudelijke werk ben ik partner van Objectum.

Wat mij motiveert

Bouwprojecten bewegen zich in een voortdurend spanningsveld tussen de afspraken en verantwoordelijkheden die zijn vastgelegd en de ruimte die er is om nog iets te veranderen. Dit vraagt om zowel een nauwkeurige als een flexibele aanpak. Juist dit spanningsveld is wat mij elke dag weer uitdaagt. Mijn aanpak kenmerkt zich door onorthodoxe oplossingen en het initiëren van bijzondere samenwerkingen.

Edo portret

Edo Schrijver

Over Edo
“Het combineren van menselijke en technische aspecten in onze projecten maakt elke dag een puzzel die ik wil oplossen.”

Functie: Projectmanager

Ik werk sinds 2011 bij Objectum als projectmanager op het gebied van procesmanagement, planontwikkeling, bouwmanagement en huisvestingsadvies. Ik ben betrokken bij projecten vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoerings- en onderhoudsfase in zowel nieuwbouw als renovatie. Daarbij ligt mijn expertise in opdrachten voor onderwijs, retail en overheid.

Wat mij motiveert

Het bedenken van integrale oplossingen, waarbij ik de verbindende factoren tussen de mensen zoek. Het motiveren van mensen met verschillende belangen om samen te werken aan een project is een uitdaging die elke dag terugkomt in de bouw.

Joy van de Bruinhorst

Over Joy
“Geen enkel project en bijbehorend bouwproces is hetzelfde wat het voor mij naast motiverend ook erg leerzaam maakt.”

Functie: Projectmanager

Na mijn opleiding Bouwkunde en Real Estate & Housing ben ik in november 2016 als projectmanager aan de slag gegaan bij Objectum. In deze functie ondersteun ik de senior-projectmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden voor verschillende soorten projecten.

Wat mij motiveert 

De diversiteit tussen verschillende projecten (woningen, kantoren, retail etc.), waarbij ieder project weer zijn eigen uitdagingen kent. Geen enkel project en bijbehorend bouwproces is hetzelfde wat het voor mij naast motiverend ook erg leerzaam maakt.

Gerben van der Korput

Gerben van der Korput

Over Gerben
“Zoeken naar oplossingen die zowel duurzaam als rendabel zijn is een uitdaging die ons vak zo leuk maakt!”

Functie: Projectmanager

Sinds de zomer van 2020 ben ik als projectmanager werkzaam bij Objectum. Met afwisselende projecten en verschillende typen opdrachtgevers is geen dag hetzelfde. In mijn werk probeer ik de balans te zoeken tussen de wensen van opdrachtgevers, mens en natuur en zoek ik naar oplossingen die zowel duurzaam als rendabel zijn.

Wat mij motiveert

Gebouwen zijn, naast beeldbepalend, ook van grote invloed op hoe er wordt gewoond, gewerkt en ontspannen in een gebied. Het samen met opdrachtgevers ontwikkelen van deze plannen waarbij de gebruiker centraal staat is wat mij motiveert.

Leonore van Zinnicq Bergmann

Leonore van Zinnicq Bergmann

Over Leonore

Functie: Projectmanager

Casper Vos

Over Casper
“Als bouwmanager opereer je als regisseur van het bouwproces, met alle belangen van de betrokken partijen in acht nemend.”

Functie: Projectmanager

Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij Objectum als projectmanager. Ik heb jarenlange ervaring met integraal bouwproces vanuit de architectenkant. Omdat de toenemende complexiteit in de bouw vraagt om verbinding van verschillende disciplines heb ik de stap naar integraal bouwmanagement gemaakt. Bij Objectum doe ik haalbaarheidsonderzoeken, projectmanagement, directievoering en hou ik toezicht op kwaliteit van de bouw. 

Wat mij motiveert

Als bouwmanager opereer je als regisseur van het bouwproces. Met oog voor het belang van alle partijen wil ik de verschillende disciplines verbinden zonder de wens van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Ik heb met name veel plezier in het uitdenken van vastgoed strategieën en de vormgeving van het proces zelf, wat uiteindelijk leidt tot het gewenste einddoel voor alle betrokken partijen.

marika

Marika Wolters

Over Marika
“Het mooie van dit werk is dat iedereen betrokken gedurende het gehele bouwproces uiteindelijk trots kan zijn op een fysiek product wat nog vele jaren blijft staan.”

Functie: Projectmanager

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Objectum als projectmanager. In deze functie werk ik samen met mijn collega projectmanagers om projecten tot een goed resultaat te brengen. Ik heb een achtergrond in beheer en onderhoud, hierdoor snap ik goed wat de wensen van opdrachtgevers zijn en hoe deze vervult kunnen worden.

Wat mij motiveert

De passie die mijn collega’s maar ook de betrokken partijen, hebben voor hun vak. Dit motiveert mij om het beste uit mijzelf te halen en zo een project tot een goed resultaat te brengen. De werkzaamheden en projecten zijn hierdoor erg divers, interessant en zeer leerzaam.

Roos van Dop

Over Roos
“Mijn drive is om andere partijen te laten zien wie Objectum is en waarvoor wij staan.”

Functie: Copywriter

Binnen Objectum ben ik verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid. Zo houd ik de website up-to-date, beheer ik social media en schrijf ik blogs en nieuwsberichten voor de website.

Wat mij motiveert

Mijn drive is om andere partijen te laten zien wie Objectum is en waarvoor wij staan. De passie en het enthousiasme waarmee mijn collega’s elk project aanpakken is aanstekelijk om over te brengen.