Alles over het goed onderbouwde vastgoedontwikkeling advies van Objectum

Bij de ontwikkeling van een strategische vastgoedportefeuille kijken wij zowel naar de behoeften van de vastgoedontwikkelaar of investeerder als die van de gebruikers. Bij Objectum hebben we een aantal kernwaarden, zoals duurzaamheid, waardevermeerdering, risicobeheersing en rendement. In ons vastgoedontwikkeling advies komen de behoeften van de betrokken partijen samen vanuit organisatorisch en financieel-economisch perspectief. Met het advies van Objectum help je om de missie en visie van je organisatie scherp te hebben. Met een strategisch vastgoedplan is het duidelijk welke stappen ondernomen moeten worden. In een businesscase vanuit Objectum wordt jouw visie uiteengezet en wordt er gekeken naar de realiseerbaarheid van het vastgoed.

 

Onze diensten rondom vastgoedontwikkeling advies

Vastgoedontwikkeling advies is een veelomvattend begrip en wordt altijd afgestemd op een specifieke organisatie en situatie. Hieronder geven wij een globaal overzicht van de diensten rondom vastgoedontwikkeling advies.

 • Regelgeving & vergunningen
 • Bouwbegeleiding
 • Bouwtechnische keuring
 • Projectmanagement
 • Planontwikkeling
 • Procesmanagement
 • Plantoetsing
 • Ontwerpmanagement
 • Kostenmanagement & risicobeheersing
 • Duurzaamheidsadvies
 • Meerjarenonderhoudsplan
 • Strategisch huisvestingsplan
 • Herontwikkeling
 • Afbouw coördinatie
 • Directievoering en toezicht

   

  Vastgoedontwikkeling advies en financiering

  Tijdens een bouwtraject komt er veel op je af. Het is dan een prettige gedachte dat je professioneel vastgoedontwikkeling advies kunt krijgen. Wij ontzorgen en wijzen je op verschillende zaken waar je wellicht nog niet bij stilgestaan hebt. Wanneer er een plan klaarligt voor de ontwikkeling van vastgoed, dan helpen wij je bij de uitwerking van een rendabele businesscase. Deze goed onderbouwde businesscase geeft inzicht in mogelijke risico’s en gevolgen van de investering op de lange termijn.

  Daarnaast kijken we met vastgoedontwikkeling advies mee hoe we potentiele investeerders, financiers of beleggers kunnen interesseren voor het desbetreffende bouwproject. Wij hebben dan ook een uitgebreid netwerk in de vastgoedwereld. Objectum is al jaren een betrouwbare partner bij vastgoedontwikkeling. Met geïntegreerd vastgoedontwikkeling advies zorgen onze adviseurs voor een succesvolle afloop van ieder vastgoedproject.

  Ons uitgangspunt

  Het uitgangspunt van Objectum is het realiseren van een uitstekend vastgoedproject binnen de budgettaire kaders en de vastgestelde tijdsplanning. Of het nu gaat om vastgoedontwikkeling advies voor bestaand vastgoed, transformaties, nieuwbouw, herbestemming, renovatie of onderhoud. Het duurzaam bouwen of verduurzamen van vastgoed in het onderwijs, zorg, retail of het bedrijfsleven draagt bij aan een optimale woon-, leer- en leefomgeving.

  Onze vastgoedprojecten

  Als bouwadviesbureau specialiseren wij ons ook direct in vastgoedontwikkeling advies in heel Nederland. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vraagstukken rondom het ontwerp, budget, vergunningen, aanbesteding, begeleiding en meer. Als je een pand wilt laten ontwikkelen of grondig wilt wijzigen, heb je een ervaren partij nodig die deskundig vastgoedontwikkeling advies biedt. Wij hebben meegewerkt aan diverse bouwprojecten, zoals het transformatieproject Joan Muyskensweg en het nieuwbouwproject de Bongerd. Ook hebben we gewerkt aan projecten in het onderwijs, zoals het Northgo College in Noordwijk, het HMC in Rotterdam en de Montessorischolen in Den Haag. Daarnaast hebben we in de zorg & maatschappij, retail en kantoren ook diverse bouwprojecten op onze naam staan. 

  Behoefte aan goed onderbouwd vastgoedontwikkeling advies?

  Om gefundeerde en strategische beslissingen te kunnen nemen over vastgoedontwikkeling, is inzicht in de sector belangrijk. Onze gespecialiseerde vastgoedadviseurs hebben alle antwoorden op je vragen. We weten exact tegen welke uitdagingen je als vastgoedontwikkelaar aanloopt en zijn jouw sparringpartner als het gaat om vastgoedkwesties. Neem daarom contact met ons op. Wij geven je graag vastgoedontwikkeling advies. Op basis van onze vastgoedkennis en de actuele marktontwikkelingen helpen wij je rendabele keuzes te maken.

  Vorige

  Volgende