Vastgoedadvies nodig? Objectum heeft jarenlange ervaring

Objectum biedt vastgoedadvies over jouw vastgoedstrategie en helpt bij belangrijke beslissingen over de vastgoedportefeuille. We zetten onze kennis en ervaring graag in om jouw vastgoed zo goed mogelijk te laten renderen. Zoek je een ervaren partner op het gebied van nieuw vastgoed, duurzaam bouwen of herbestemming? We stellen graag een business case voor je op. Bij ons krijg je specialistische kennis en vastgoedadvies over complexe vastgoedvraagstukken. Of het nu gaat om de locatie, wet- en regelgeving, duurzaamheid of andere zaken, wij helpen met passend advies in vastgoed!

Wat is vastgoedadvies?

Vastgoedadvies is een breed begrip. Bij Objectum draait advies in vastgoed over de gehele breedte: van initiatief en ontwikkeling tot de nazorg, beheer en onderhoud. Vastgoedadvies wordt benaderd vanuit organisatorisch en financieel-economisch perspectief. Al vele jaren is Objectum een onafhankelijk en gecertificeerd bouwadviesbureau en een gerenommeerde partij op het gebied van vastgoedadvies.

Wie zijn wij?

Voor vastgoedorganisaties is gedegen vastgoedadvies cruciaal. Wij treden op als adviseur voor strategisch vastgoed- en huisvestingsadvies. Objectum adviseert haar opdrachtgevers bij de strategische ontwikkeling van hun vastgoedportefeuille. Wij geven advies over duurzaamheid, risicobeheersing en rendement. Wij voeren onder andere haalbaarheidsonderzoeken uit en bieden strategisch huisvestings- en vastgoedadvies. Hierin krijg je als organisatie inzicht in de kansen rondom vastgoed en vastgoedontwikkeling.

Diverse toonaangevende bouwprojecten zijn mede door Objectum met succes en naar tevredenheid van de opdrachtgever(s) afgerond. Heb je hulp nodig op het gebied van vastgoedfinanciering of ben je op zoek naar advies in vastgoed? Onze vastgoedadviseurs hebben jarenlange ervaring en adviseren je graag!

Strategisch huisvesting- en vastgoedadvies

Bij ons gaat huisvestingsadvies verder dan alleen het plan en een budget. Wij staan stil bij de ambities van de opdrachtgever en welke ontwikkelingen er in de toekomst verwacht worden. Juist die vraagstukken leggen de basis voor duurzame en strategische huisvesting. Onze adviseurs hebben genoeg kennis en expertise in huis om huisvestingideeën te analyseren en vervolgens te vertalen naar haalbare plannen, waarbij de toekomstige ambities worden meegenomen. Voor elke opdrachtgever bieden we maatwerk advies in vastgoed. 

Duurzaamheid

Verduurzaming van nieuwbouw én bestaande bouw is een steeds belangrijker onderwerp geworden in de vastgoedwereld. In 2050 moeten alle gebouwen CO2-neutraal zijn. Dit is een flinke uitdaging, vooral op het gebied van de bestaande bouw verduurzamen. Maar verduurzaming biedt veel voordelen en in tegenwoordige tijd is duurzaam bouwen steeds meer de standaard geworden. Bij vastgoedadvies kijken we naar welke materialen er zijn toegepast, de isolatiewaarden, energie- en watergebruik, regelgeving, maar ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Ons duurzaamheidsadvies geeft aan waar meer rendement te behalen valt en welke aanpassingen nodig zijn. Door gebruik te maken van slimme 3D-technologieën wordt het gebruikerscomfort verhoogd. Hierbij worden bouwmaterialen uit gerecyclede grondstoffen ontwikkeld.

 

Vastgoedadvies Amsterdam

Als bouwadviesbureau specialiseren wij ons ook direct in vastgoedadvies in Amsterdam. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vraagstukken rondom het ontwerp, budget, vergunningen, aanbesteding, begeleiding en nog meer! Als je en pand wilt laten ontwikkelen of grondig wilt wijzigen, heb je een ervaren partij nodig die deskundig vastgoedadvies in Amsterdam biedt. Wij hebben meegewerkt aan diverse bouwprojecten in Amsterdam, zoals het transformatieproject Joan Muyskensweg, het nieuwbouwproject de Bongerd en het project Muntplein.  

Onze diensten rondom vastgoedadvies

Vastgoedadvies is een veelomvattend begrip en wordt altijd afgestemd op een specifieke organisatie en situatie. Hieronder geven wij een globaal overzicht van wat vastgoedadvies voor jou kan betekenen.

  • Vergunningen
  • Bouwbegeleiding
  • Bouwtechnische keuring
  • Projectontwikkeling
  • Duurzaamheidsadvies
  • Meerjarenonderhoudsplan
  • Strategisch huisvestingsplan
  • Herontwikkeling
  • Projectontwikkeling

Onze opdrachtgevers

Wij geven vastgoedadvies aan overheden (gemeenten), projectontwikkelaars, corporaties, beleggers, bedrijven en onderwijsinstellingen. Wij voeren directie en bouwkundig advies uit voor verschillende gemeenten op het gebied van renovatie en nieuwbouw. Ook voeren we bouwkundige inspectie uit en meerjarenonderhoudsplannen. Binnen het onderwijs houden we ons bezig met renovatie en onderhoudsplannen, bouwkundige inspectie, meerjarenonderhoudsbegroting en aanvraag vergunningen. Wij hebben een gevarieerde groep van opdrachtgevers waarvan ieder zijn eigen specifieke wensen heeft.

Vastgoedadvies van Objectum

Objectum houdt zich dus onder andere bezig met strategisch vastgoedadvies. Wij zorgen ervoor dat een bouwproject duurzaam, efficiënt en in korte lijnen verloopt. Onze opdrachtgevers waarderen onze inzet op het gebied van vastgoed, huisvesting, onderhoud, duurzaamheid en beheer. Benieuwd wat onze bouwadviseurs voor jou kunnen betekenen op het gebied van vastgoedadvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vorige

Volgende