Jarenlange ervaring in procesmanagement

Bij vastgoed(her)ontwikkeling is er een grote diversiteit aan betrokken partijen die ieder hun eigen belang hebben. Goed procesmanagement regisseert al deze belangen, coördineert het proces en zorgt ervoor dat het bouwtraject soepel verloopt. Het analyseren, begeleiden én evalueren van complexe processen binnen het bouwproject vraagt om vakkundig procesmanagement. Wij bij Objectum hebben verstand van zaken. We zoeken altijd naar hoogwaardige oplossingen wanneer dat nodig is. Bij ons staat een goede samenwerking centraal.

Wat is procesmanagement?

Procesmanagement betekent dat het gehele bouwproces van begin tot eind wordt gecoördineerd. Onze specialisten bewaken het proces, zodat het bouwwerk binnen de gestelde randvoorwaarden wordt gerealiseerd. Wij bij Objectum organiseren de communicatie en controleren de resultaten. Dit allemaal zodat de opdrachtgever het overzicht houdt en de juiste beslissingen gemaakt worden. Een procesmanager ondersteunt het bouwproces. De taak van een procesmanager is ervoor zorgen dat het project op tijd, binnen het budget en binnen de gestelde kaders gerealiseerd wordt.

Waarom procesmanagement?

Daar waar bij projectmanagement het eindresultaat gedefinieerd wordt, bevindt procesmanagement zich meestal in de fase waar de bouwplannen nog niet concreet zijn en het eindresultaat en de middelen nog niet volledig zijn vastgesteld. Onze procesmanagers brengen structuur aan in het bouwproces, door de processen te ordenen in logische stappen.

Van ontwikkeling tot realisatie

Onze procesmanagers bewaken de belangen van de betrokken partijen en begeleiden het bouwproces van begin tot eind. Van de voorbereiding tot de ontwikkeling en de realisatie. Onze specialisten hebben oog voor detail, maar verliezen nooit de grote lijn uit het oog. Maatwerk dus, waarin communicatie altijd centraal staat. Objectum adviseert en begeleidt bij diverse processen, zodat er besloten wordt over nieuwe bouwplannen, herontwikkeling of renovatie.

Wij coördineren en begeleiden

Objectum is een uiterst efficiënt en slagvaardig partner in de realisatie van een bouwproject. Onze adviseurs zetten hun expertise op het gebied van procesmanagement optimaal in voor het beste resultaat. Wij zorgen ervoor dat alle betrokken partijen in het bouwproces gemotiveerd én verbonden blijven. We begrijpen als geen ander dat samenwerking dé sleutel is tot succes, waarbij wij altijd voor een doeltreffende werkwijze kiezen. Benieuwd wat Objectum op het gebied van procesmanagement doet?

Vorige

Volgende