Bouwadvies op maat

Objectum is een veelzijdig bouwkundig adviesbureau dat diverse opdrachtgevers adviseert bij hun huisvesting- en ontwikkelvraagstukken binnen de bouw. Wij geven bouwadvies en begrijpen als geen ander dat ieder bouwkundig plan uniek is en vraagt om maatwerk. Met de nodige kennis, expertise en jarenlange ervaring staan wij diverse opdrachtgevers bij door middel van gedegen advies.

Wat is bouwadvies?

Bij bouwadvies helpen onze adviseurs de opdrachtgevers van begin tot eind bij de bouw van woningen en panden voor onder meer het onderwijs, retail en de zorg. Objectum geeft bouwadvies op het gebied van ruimtelijke ordening, architectuur, tijdsplanning, regelgeving en de kosten. We beschikken over de juiste kennis en ervaring. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers in alle fases van het traject voorzien van degelijk advies.

Wanneer we aan de slag gaan met een project, zullen onze bouwadviseurs in gesprek gaan met de Raad van Bestuur van de betrokken corporatie. Onze bouwadviseurs zijn samen met de betrokken partijen dé sleutel om de strategie en diverse beleidskeuzes van het project te bepalen.

Bouwadvies: hét fundament van een bouwproject

Onze bouwadviseurs geven advies uit bij verschillende bouwplannen en zorgen voor correct, vakkundig én onafhankelijk bouwadvies. We zorgen ervoor dat alle bouwstenen die nodig zijn voor een succesvol project naadloos op elkaar aansluiten. Bij het bouwen of verbouwen van een pand, is het belangrijk om binnen het budget en de planning te blijven. Het inwinnen van specialistisch bouwadvies is daarom cruciaal.

De specialisten van Objectum staan onze opdrachtgevers graag bij met advies. Of het nu gaat om de benodigde omgevingsvergunningen, de budgettering of het vinden van de juiste aannemer.

Duurzaam bouwadvies

Duurzaam bouwen? Met het juiste bouwadvies kunnen bepaalde ecologisch verantwoorde maatregelen getroffen worden. Dit houdt bijvoorbeeld in een correct uitgevoerde isolatie, duurzame materialen en de ventilatie. Objectum kan professioneel advies uitbrengen waarbij rekening wordt gehouden met de duurzame mogelijkheden.

Advies bij bouw dat verder brengt

Met ruim 15 jaar ervaring in de bouwbranche helpt Objectum vele partijen verder. Wij brengen advies uit over diverse zaken. Door onze goede relatie met aannemers, installateurs en gemeentes, zijn wij in staat om de wensen van onze opdrachtgevers efficiënt te vertalen naar geschikte oplossingen. Uiteraard houden we bij het geven van bouwadvies rekening met het budget.

Advies bij Objectum 

  • Advies over de planning en het ontwerp
  • Budgettering
  • Aanvraag vergunningen
  • Aannemingsovereenkomsten
  • Duurzaamheid
  • Oplossingen bij eventuele problemen

Dé specialist op het gebied van bouwadvies 

De bouw of verbouwing van een pand vraagt om behoorlijk wat expertise. Objectum voorziet in deskundig advies. Wij geven advies uit dat zowel financieel als technisch haalbaar is. Objectum adviseert en begeleidt bij de ontwikkeling, bouw en renovatie van verschillende projecten. Op zoek naar onafhankelijk bouwadvies?

Volgende