Bouwmanagement in Den Haag? Kies Objectum voor een gestructureerde aanpak!

Objectum is een onafhankelijk bouwadviesbureau in Zoetermeer. Wij verzorgen onze opdrachtgevers van hoogstaande bouwmanagement en advies in Den Haag en omstreken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé partner in jouw bouwproces. Het hele proces van initiatie tot realisatie kunnen wij voor je uitvoeren. Denk hierbij aan de planning, aanbesteding, contractvorming, toezicht, directievoering, oplevering én nazorg. Zowel in de nieuwbouw als bestaande bouw hebben wij veel ervaring. Als bouwprocesmanager sturen wij jouw bouwprojecten aan: vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Meer over bouwmanagement in Den Haag vind je hieronder.

Bouwmanagement Den Haag bij Objectum

Onze werkzaamheden richten zich op alle facetten rondom proces- en bouwmanagement: van initiatie tot realisatie. Strategisch advies helpt de missie én visie van jouw organisatie scherp te krijgen. In de ontwerpfase zetten wij op papier hoe de visie haalbaar en realiseerbaar zal zijn en welke financiële middelen daarvoor nodig zijn.

Wij kunnen het hele proces verzorgen dan wel onderdelen uit dat proces. Wij zorgen voor bouwkostenadvies, bouwmanagement en bouwtechnisch advies. Ook zijn wij deskundig in bouwregelgeving, vergunningen en mediation. Zowel het opstellen van bouwkostenadviezen als het beoordelen van begrotingen, kunnen wij uitvoeren bij bouwmanagement in Den Haag. Ons uitgangspunt is het realiseren van een bouwproject binnen de gestelde kaders. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaand vastgoed, herbestemming, renovatie of onderhoud.

Bouwmanagementadvies

Tijdens bouwmanagement beoordelen onze adviseurs de samenwerking tussen partijen, zodat disciplines elkaar aanvullen en het beste resultaat behaald kan worden. Bij problemen tussen opdrachtgever en uitvoerende partijen kunnen wij optreden als mediator. Door onze grote kennis op het gebied van bouwregelgeving zijn wij in staat al onze adviezen onderbouwd vorm te geven bij bouwmanagement in Den Haag.

Uitingen bouwmanagement Den Haag

Bouwmanagement in Den Haag komt voor in verschillende fases van een bouwproject. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Projectmanagement
 • Ontwerpmanagement
 • Kostenmanagement
 • Risicobeheersing
 • Directievoering & toezicht
 • Aanvraag vergunningen
 • Verzorgen (EU)-aanbesteding
 • Aanvraag en contracteringadviseurs & bouwbedrijven
 • Afbouwcoördinatie
 • Aannemingsovereenkomsten
 • Kopers- en huurders-begeleiding

Onze bouwmanagementprojecten in Den Haag

Objectum heeft meegewerkt aan talloze bouwprojecten in Den Haag: of het nu gaat om woningbouw, onderwijs of kantoren in Den Haag. Zo hebben wij procesmanagement uitgevoerd voor het project Binck Blocks, een woontoren van circa 200 appartementen. Daarnaast verzorgde Objectum de directievoering in het project Vso Scholen in Den Haag, een nieuwbouwproject waarbij twee scholen voor het speciaal voortgezet onderwijs zijn gerealiseerd. Ook verzorgde Objectum huisvestingadvies en procesmanagement voor het project Care Nederland, een relocatieproject van een kantoorruimte in Den Haag. Allemaal projecten die te maken hebben met bouwmanagement en advies in Den Haag.

Objectum: van planvorming tot oplevering

Wij denken altijd in mogelijkheden: vanaf de planvorming tot en met de oplevering van het bouwproject. Wij helpen bij het opzetten van kostenramingen, begrotingen en het opzetten van een meerjarig onderhoudsprogramma. We houden toezicht op het project en adviseren over diverse vraagstukken binnen bouwmanagement in Den Haag. Tevens treden wij op als deskundige in bouw gerelateerde juridische zaken. Ook bij transformaties en relocaties geven wij huisvestingsadvies en verzorgen we vergunningaanvragen. Meer weten over bouwmanagement in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Vorige

Volgende