Bouwmanagement Amsterdam? Objectum is jouw deskundig partner voor bouwmanagement

Wil je dat jouw bouwproject soepel verloopt en wil je in elke fase weten wat de consequenties van gebeurtenissen zijn voor jouw planning en budget? Objectum is jouw deskundig partner voor degelijk bouwmanagement in Amsterdam! Als onafhankelijk bouwadviesbureau ondersteunen en begeleiden wij jou tijdens het gehele bouwproces. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Onze bouwadviseurs, projectmanagers en toezichthouders zorgen ervoor dat jouw bouwproject in commercieel of maatschappelijk vastgoed gegarandeerd op tijd en binnen het budget wordt gerealiseerd. Meer weten over bouwmanagement in Amsterdam? Lees hieronder verder.

Wat is bouwmanagement in Amsterdam?

Bouwmanagement ondersteunt gedurende het gehele bouwproces. Van ontwerpfase tot uitvoering en van directievoering tot contractbewaking. Onze adviseurs zijn nauw betrokken bij de kostenramingen van het bouwproject en adviseren diverse opdrachtgevers over onder andere de afbouwcoördinatie en aannemingsovereenkomsten. Bij bouwmanagement in Amsterdam kun je rekenen op onze bouwmanagers, die je raad geven bij de aanvraag van vergunningen. Ook geven ze advies over meer- en minderwerk tussen opdrachtgever en betrokken partijen. Met bouwmanagement in Amsterdam nemen we zoveel mogelijk zorg voor je uit handen.

Bouwmanagement op maat

Wanneer wij het bouwmanagement in Amsterdam voor jouw project verzorgen, dan is dat altijd maatwerk. Wij geloven in de overtuiging dat een goed proces met goede communicatie leidt tot het juiste resultaat. Als bouwadviesbureau hebben wij alle expertise en ervaring in huis om bouwprojecten van iedere omvang te kunnen begeleiden vanaf het allereerste idee tot aan de uiteindelijke oplevering. Wij weten waar de knelpunten zich binnen jouw bouwproject kunnen manifesteren en zorgen ervoor dat alle afspraken tussen de partijen worden nageleefd.

Een complex proces

Een bouwproces is complex en zit vol risico’s. Daarom is bouwmanagement in Amsterdam cruciaal. Met een strakke planning en sturing worden bouwprojecten succesvol opgeleverd. Of dit nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw. Onze ervaren managers weten hoe ze om moeten gaan met de risico’s van het bouwproces. Wij begeleiden opdrachtgevers bij het realiseren van ambities binnen de afgesproken kaders. Of het nu gaat om de kwaliteit, tijd, risico’s of het budget: wij zorgen ervoor dat het bouwproces soepel verloopt. 

Vormen van bouwmanagement in Amsterdam

Bouwmanagement komt voor in verschillende fases van een bouwproject. Afhankelijk van het vraagstuk waarin het bouwproject zich bevindt, kunnen wij je ondersteunen bij het volgende:

 • Projectmanagement
 • Ontwerpmanagement
 • Kostenmanagement
 • Risicobeheersing
 • Directievoering & toezicht
 • Aanvraag vergunningen
 • Verzorgen (EU)-aanbesteding
 • Aanvraag en contracteringadviseurs & bouwbedrijven
 • Afbouwcoördinatie
 • Aannemingsovereenkomsten
 • Kopers- en huurders-begeleiding

Onze projecten in Amsterdam

Objectum heeft meegewerkt aan diverse projecten in Amsterdam, zoals aan de Bongerd, een project met nieuwbouwappartementen in Amsterdam-Noord. Of het project Joan Myskenweg in Amsterdam. Objectum verzorgde bij dit project de planontwikkeling, voerde haalbaarheidsstudies uit en begeleidde de aanbesteding (Design & Build), contractvorming, ontwerpmanagement en directievoering. Naast woningbouw, verzorgde Objectum bouwmanagement in Amsterdam voor onder andere kantoren, zorg & maatschappij en onderwijs.

Onafhankelijk bouwmanagement door Objectum

Wij begrijpen dat ieder bouwproject uniek is en vraagt om een eigen benadering. Onze adviseurs denken mee bij diverse scenario’s, waarbij we altijd een succesvolle aanpak kiezen. Wij zorgen ervoor dat jouw project gegarandeerd binnen de opgestelde kaders wordt gerealiseerd. Bij bouwmanagement in Amsterdam sturen, informeren en coördineren wij alle betrokken partijen voor een optimaal resultaat. Tijdens bouwmanagement beoordelen onze adviseurs de samenwerking tussen partijen, zodat ze elkaar kunnen aanvullen en het beste resultaat behaald kan worden. Wil je ervaren wat bouwmanagement in Amsterdam voor jou kan doen? Neem dan contact met ons op.

Vorige

Volgende