Bedrijfsopvolging Objectum: Lex draagt het stokje over aan Edo

Objectum bestaat 20 jaar. De ambitie is om hier nog zeker net zoveel jaren aan vast te knopen. Daarom zijn wij verheugd om aan te geven dat de afspraken over de overname van de aandelen van Lex van Dop aan Edo Schrijver zijn afgerond. 

Deze overname gaat in delen waarbij Edo het stokje de komende jaren steeds meer over gaat nemen. De directie bestaat dus vanaf 2022 uit Edo en Lex waarbij volop gewerkt zal worden aan de groeiambities van Objectum. Uiteraard met behoud van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Objectum is een bouwmanagementbureau en dit jaar vieren wij ons twintigjarig jubileum. Al sinds de start werken wij aan uitzonderlijk mooie projecten voor bijzondere klanten. Klanten met ambitie om de gebouwde omgeving te verbeteren. Die er niet voor terugdeinzen om de uitdaging met ons aan te gaan en samen de wereld mooier te maken. Voor nu, maar ook voor later.

Met de aanstelling van Edo Schrijver als mededirecteur en opvolger starten wij onze volgende twintig jaar vol goede moed om onze bijzonder mooie klantenkring nog verder uit te breiden.

Lex van Dop: “Ik ben blij dat met Edo Schrijver de continuïteit gevonden is om de komende 20 jaar minstens zo succesvol aan nieuw- en verbouw projecten te werken.”

Bedrijfsovername objectum

Vorige